Aarts Hoveniersbedrijf Breda

Uw hovenier voor tuinaanleg, onderhoud, tuinontwerp en bestratingen
BREDA
06 - 2235 7504

Uw tuin ontwerpen

Een tuin waar men een heel jaar rond van kunt genieten, dat wilt toch iedereen.
Hiervoor bent u bij Aarts Hoveniersbedrijf op het juiste adres. Wij kunnen voor u een tuinontwerp maken zodat u het hele jaar van de tuin kunt genieten.

Voordat het tekenen begint komen wij eerst langs voor een vrijblijvend gesprek over wat uw wensen zijn, hierbij kunnen wij u adviseren of tips geven. Tevens bekijken we de huidige situatie van de tuin, nemen de maten op en maken foto’s zodat we tijdens de ontwerpfase altijd het beeld van de tuin bij de hand hebben.

Na het gesprek worden de eerste schets ontwerpen gemaakt. Hierdoor kunt u rustig kijken welke vormen of stijlen het meest overeenkomen met uw wensen.
Uit deze schetsontwerpen kunt u keuzes maken. Bijv. 1 bepaalde schets of als u verschillende elementen uit tekeningen bij elkaar wilt voegen dan kan dit ook. Zo komt het tuinontwerp uiteindelijk zo veel mogelijk overeen met uw wensen.
Zodra het definitieve tuinontwerp is gekozen wordt er een beplantingsplan gemaakt en een lijst met materialen en specificaties.
Denk hierbij aan; beplanting, bestratingsmaterialen, verlichting, beregening, betimmering e.d.

Als wij de tuin voor u mogen aanleggen wordt er een duidelijke en overzichtelijke vrijblijvende offerte gemaakt.
Hierna kunt u kiezen of wij de aanleg mogen uitvoeren of dat u het in eigen beheer wilt doen.
Ook als u ervoor kiest om het zelf te doen kunnen we alle beplanting en materialen leveren zodat u zeker weet dat u kwalitatieve producten heeft tegen een goede prijs.

De prijs van het ontwerp is afhankelijk van de grote van de tuin, hiervoor kunt u contact op nemen met Aarts Hoveniersbedrijf.

Tuin ontwerpen

Tuin ontwerpen

Tuin aanleggen

Tuin aanleggen

Tuin onderhouden

Tuin onderhouden

Sierbestratingen

Sierbestrating aanleggen